چه خوراکی هایی باعث تهوع مادر می شوند؟

چه خوراکی هایی باعث تهوع در بارداری می شوند؟!

در این دوران ممکن است هر بویی حال‌ تان را به هم بزند و توان خوردن خوشمزه‌ ترین غذاهایی که قبلا با ولع سراغ‌ شان می ‌رفتید را هم از شما بگیرد.

برای خانم‌ های باردار معمولا چنین شرایطی بسیار آزار دهنده می باشد که آن را ویار می نامیم.

معمولا هم صبحگاه سراغ مادر می آید، بین ۳ تا ۴ ماه هم پابرجاست.

البته ناگفته نماند که این روزهای سخت را هر خانم بارداری تجربه نمی کند، در برخی موارد هم هست که ممکن است مادر ۹ ماه بارداری اش درگیر این تهوع در بارداری باشد.

اگر شما هم باردار هستید و ویار امانتان را بریده، بهتر است به‌ جز قرص ‌های معمولی که مصرف می‌ کنید فکر یک رژیم درست غذایی و وزن متعادل باشید.

مهم تر این ها کنترل این حالت تهوع در بارداری می باشد که برایتان بازگو می کنیم.

پرخوری ممنوع !

ممکن است در طی روزهایی که در بارداری سیر می کنید، حرف‌ های عجیب و غریبی بشنوید که هیچ نیازی نیست به آن گوش کنید.

مثلا  اینکه حالا که باردار شدی، پس باید جای دو نفر غذا بخوری.

گفتنی است که این جور حرف ها کاملا اشتباه است. با بیشتر کار کشیدن دستگاه گوارش در این روزها، فقط حالت تهوعتان بیشتر می شود.

درعوض تعداد وعده‌ های غذایی را زیاد و حجم غذاها را کم کنید. اگر در هر وعده غذایی تنها دو، سه قاشق گنجایش غذا خوردن دارید، اشکالی ندارد، شما حتی می‌ توانید تعداد وعده‌ های غذایی را به ۱۵ بار در روز هم برسانید.

فقط یادتان باشد که هرگز گرسنه نمانید چون گرسنگی به تهوع شما دامن می ‌زند.

در ضمن هرچه به ماه‌های آخر نزدیکتر می ‌شوید این قاعده را بیشتر رعایت کنید. با این کار بارداری راحت تری خواهید داشت.

در ضمن غذا را آرام‌ آرام بخورید و بعد از آن هم استراحت کنید.

تهوع مادر در بارداری

غذاهای نفخ دار نخورید!

در این دوران دیگر می ‌توانید پزشک خودتان باشید و با کمی توجه به عادات غذایی‌ تان، غذاهایی که سبب تهوع شما می ‌شود را حذف کنید.

در ضمن هرگونه غذایی که فکر می کنید باعث نفخ یا سنگینی معده، ترش کردن و مانند آنها می‌شود نخورید.

غذاهای آبکی و ترید هم سبب تهوع می‌ شود پس آن را از وعده‌ های غذایی‌ تان حذف کنید.

مثلا در این دوران بهتر است شکلات، قهوه، چای پررنگ، نوشابه ‌های گازدار و نوشیدنی‌ های حاوی کافئین را زیاد مصرف نکنید.

چون با این کار فقط معده را تحریک کرده و سبب تهوع می شوند. در ضمن سوزش سر دل هم خواهید داشت. یکی دیگر از نبایدها هم مصرف سرکه و ترشی، همراه غذا یا سالاد است.پ

زیره یادتان نرود!

یکی دیگر از موادی که به مقابله با حالت تهوع تان کمک می کند، زیره است.

می توانید زیره را بو دهید، با مرزه مخلوط کرده و بعد از هر وعده غذایی، مقدار کمی از آن بخورید.  

یا اینکه دو قاشق غذاخوری زیره سبز را با سه قاشق غذاخوری شکر مخلوط و آسیاب کنید تا به صورت پودر دربیاید و بعد از هر وعده غذایی، یک قاشق چای‌خوری از این مخلوط را در دهان بگذارید تا کم‌ کم و آرام ‌آرام حل شود و جلوی حالت تهوع شما را بگیرد.