آیا بادام هندی برای نوزاد خوبه؟!
آیا دادن بادام هندی به نوزادان مفید است؟
بله! بادام هندی و کره بادام هندی منبع فوق العاده ای از چربی های امگا برای سیستم عصبی و رشد مغز، همچنین مس (برای جذب آهن ضروری)، منیزیم و اسیدهای آمینه برای رشد سلول است.
مانند همه آجیل ها، بادام هندی منبع خوبی از چربی و آهن برای نوزادانی است که رژیم های گیاهی دارند. آنها همچنین یک ماده متنوع در پخت و پز هستند.
خواص بادام هندی برای نوزادان چیست؟!
کودکان در راستای رشد جسمانی و فکری مناسب نیازمند دریافت مواد مغذی، پروتئین و ویتامین هستند.
از آنجایی که بادامهندی منبع منیزیم، پتاسیم، چربی های غیر اشباع و فیبر رژیمی هستند. و در درمان کلسترول بالا و چربی نقش بسزایی ایفا می کند.
در میوه بادامهندی در مقادیر بالایی مس یافت می شود. مس در تقویت مو و افزایش رشد مو کمک شایانی می کند و یک روش طبیعی برای جلوگیری از آسیب های مو تلقی می شود.
همچنین مغز آن و کرهاش سرشار از چربی های امگا هستند. این نوع چربی در رشد مغز و سیستم عصبی نقش تعیین کننده ای دارد.
فواید بادامهندی چیست؟!
خواص حائز اهمیت بادامهندی برای کودکان را بخواهیم مطرح کنیم، عبارتند از :
- بهبود عملکرد قلب و عروق به موجب کاهش چشمگیر چربی خون
- تقویت کننده و استحکام بخش استخوان
- آنتی اکسیدان مقوی
- فاقد کلسترول
- تقویت کننده عملکرد حافظه
- انرژی زا
- خاصیت آرامش بخشی
- مفید برای حفظ و تقویت دهان و دندان به ویژه استحکام لثه
- ارتقا سیستم ایمنی بدن
ایا برای کودکان خوبه بادامهندی بدهیم؟
همان طور که بیان کردیم یکی از خواص بی نظیر بادامهندی، بهبود عملکرد مغز است.
چون حاوی ریبوفلاوین و ال کارنیتین می باشد، در تقویت مغز نقش شایانی دارد.
علاوه بر این، مصرف آن در دوره کودکی از ایجاد آلزایمر در آینده جلوگیری خواهد کرد و سطح هوشیاری را بهبود می بخشد.
تقویت سیستم ایمنی بدن
یکی از مهم ترین مزیت های بادامهندی، تقویت سیستم ایمنی میباشد.
آنتی اکسیدان های این مغز زمینه را برای از بین رفتن مواد سمی از بدن مهیا می کنند و سبب بهبود سیستم ایمنی می شوند.
با تمام این تعاریف :
دادن بادامهندی به نوزاد از چند ماهگی مجاز است؟
بادام هندی و کره بادامهندی را می توان از حدود ۹ ماهگی که نوزاد می تواند انواع دانه ها را به صورت پودر شده مصرف کند، وارد برنامه غذایی کودک کرد.
اما، به شرطی که آجیل کاملا آسیاب شده و کره آن با ماست یا مایعی مانند شیر مادر یا شیرخشک رقیق شود.
فقط هنگام سرو مراقب باشید. بادامهندی به عنوان یک آجیل درختی طبقه بندی می شود؛ یک ماده حساسیت زای غذایی.