آیا گوشت کبک برای نوزاد خوبه؟
گوشت کبک گوشتی خوش طعم، لذیذ و پرخاصیت و البته سرشار از ارزش غذایی بسیار بالاییست.
به همین دلیل بسیاری از پدر و مادرها، وسوسه می شوند تا گوشت کبک را به برنامه غذاییشان اضافه کنند تا فرزندانشان نیز از مزایا و خواص این منبع پروتئین حیوانی بهره مند شوند.
گوشت کبک چه ویتامین هایی دارد؟
اگر بخواهیم دقیق تر ویژگی های گوشت کبک را شرح دهیم باید این گوشت حاوی مواد معدنی مانند فسفر، کلسیم، پتاسیم، آهن، کلر، گوگرد، منیزیوم، سلنیوم، ید، سدیم، زینک (روی)، میباشد.
همچنین شامل عناصر کمیابی همچون مس، کبالت، فلورین، نیکل، ویتامین های A، C، E و خانواده گروه B شامل B1 (تیامین)، B2 (ریبوفلاوین)، B3 (نیاسین)، B6 (پیریدوکسین) و B12 (کوبالامین) است که همگی آن ها نقش مهمی در تامین سلامتی بر عهده دارند.
بین گوشت کبک و گوشت قرمز، کدام بهتر است مصرف شود؟
گوشت کبک، در مقایسه با گوشت مرغ و حتی گوشت قرمز، خواصی که دارا میباشد :
- چربی و کلسترول کمتری دارد.
- پروتئین بسیار بیشتری داشته و یکی از منابع مهم و ارزشمند پروتئین حیوانی به حساب می آید.
- فاقد اسیدهای چرب اشباع است.
برای کودکان چطور؟ آیا میتوان با خیال راحت به کودک هم از این گوشت داد؟
بله!
گوشت کبک برای کودکان هم هیچ ضرری نداشته و می توانید بدون نگرانی از این گوشت برای فرزندتان غذاهای مختلفی را تهیه کنید.
خواص گوشت کبک برای کودکان چیست؟
- کمک به عملکرد طبیعی و بهینه تمامی سلول های بدن،
- بالا بردن سطح انرژی،
- تامین سلامتی جسمانی بچه ها،
- تقویت سیستم عصبی و کمک به حفظ سلامت روان،
- محکم کردن ساق پاها و در نتیجه بالا بردن توانایی حرکت کردن،
- تقویت سیستم ایمنی در برابر انواع بیماری ها و عفونت ها،
- تقویت حافظه،
- بهبود مهارت های گفتاری، حرکتی و رفتاری،
- بالا بردن توان یادگیری و پردازش اطلاعات،
- بهبود گردش خون،
- رفع خستگی مداوم بدن،
- کمک به سلامت استخوان ها و دندان ها،
- کاهش خطر ابتلا به کم خونی،
- افزایش رشد طبیعی در کودکان.