تخم بلدرچین برای نوزادان
آیا تخم بلدرچین برای کودکان خوب است؟

تخم بلدرچین برای نوزادان منبعی بسیار عالی از پروتئینها برای کودکان می باشد. آهن بسیار زیادی هم دارا می باشد!

اما دادنش به کودکان یا نوزادان خوب است؟ از چند ماهگی خوب است شروع کنیم؟

سن خوب برای شروع دادن تخم بلدرچین ؟! از ۶ ماهگی !

از ۶ماهگی می توان خوردن غذای جامد به نوزاد را آغاز کرد. با این حال از ۷ماهگی تخم بلدرچین شروع کنید بدهید، بهتر است. البته در این زمان می توانید از زرده بلدرچین برای نوزاد استفاده کنید. چون مصرف سفیده انواع تخم ها زیریکسال ممنوع است.

خواص زرده تخم‌بلدرچین چیست؟

تخم پرندگان منبع بسیار خوب و غنی از چربی و پروتئین می باشد. همچنین شامل آهن فراوان و مقداری روی است. دوماده غذایی که نوزاد برای رشد به آن ها احتیاج دارد. درواقع تخم پرندگان مخصوصا زرده آن ها، حاوی تمام ویتامین ها می باشد. تخم بلدرچین هم سرشار از سلنیوم و ویتامین های گروه B، مخصوصا B2 می باشد.

تخم پرندگان بخاطر کلسترول و کولین توصیه می شوند. چون برای ساخت استخوان ها، رشد مغزی و رشد سلولی بسیار مفیدند. فراتر از آن، تخم پرندگان منبع اصلی ویتامین D می باشد. درنتیجه در ساخت کلسیم در بدن بسیار کمک می کند.

آیا خوردن زرده بلدرچین ممکن است باعث خفگی در نوزادان شود؟

تخم بلدرچین برای نوزادان

اگر بصورت کامل پخته و سرو شود امکان خفگی می باشد. پس برای کاهش خطر خفگی آن را به ۴قسمت یا دونیم تقسیم کنید.

تخم‌بلدرچین حساسیت زا نیست؟

بله. پس از شیر، تخم پرندگان هم دومین ماده حساسیت زاست. پس برای اولین بار که به او تخم بلدرچین یا پرندگان می دهید، باید از کم شروع کنید. مثلا مقدار کمی املت ساده به او بدهید. پس حتما نشانه های حساسیت را در او در نظر بگیرید. مثل آبریزش چشم، جوش، کهیر، خس‌خس سینه، خارش، ورم صورت، سرفه یا اسهال و استفراغ.

یکی از روش های مختلف دادن تخم‌بلدرچین به نوزادان :

تخم بلدرچین برای نوزادان

موادی که لازم دارید : چند عدد تخم‌بلدرچین

  • پیاز
  • یک حبه سیر
  • روغن آووکادو یا نارگیل
  • گشنیز
  • زیره
  • پودرکاری سبز
  • شیرنارگیل

تخم بلدرچین را بپزید. سپس پوست آن ها را گرفته و کنار بگذارید. سپس یک عدد پیاز کوچک و یک حبه سیر را خرد کنید. یک پیمانه روغن نارگیل یا آووکادو را در قابلمه روی حرارت گرم کنید. پیاز را اضافه کرده و تفت دهید. سپس سیر خردشده را یک دقیقه تفت دهید. گشنیز اسیاب شده، زیر و پودرکاری را اضافه کنید. یک و نیم پیمانه شیر نارگیل را اضافه کرده و خوب هم بزنید. سپس تخم های پخته را اضافه کنید. چند دقیقه روی حرارت باشند و سپس روی برنج یا نودل بریزید و سرو کنید.