ترک عادت زیرسینه خوابیدن نوزاد
چطور عادت زیر سینه خوابیدن نوزاد رو ترک بدیم ؟

عادت زیر سینه خوابیدن نوزاد برای چیه؟

اگر فرزند شیرخواره دارید، و برای تغذیه ش هم از سینه خودتون شیر می دهید، حتما بارها شده که زیر سینه موقع شیر خوردن نوزاد خوابیده.

اما موضوع اینست که شیردادن از سینه ها، صرفا برای تغذیه نوزاد نیست. بلکه به عنوان عاملی برای پرورش اوست.

علاوه براینکه سینه ها منبع تغذیه به شمار نمی روند، بلکه مکانی شگفت انگیز برای تامین راحتی و امنیت فرزندتان می باشند.

حالا اینکه چطور میشه زیر سینه خوابیدن نوزاد موقع شیر خوردن رو ترک داد؟! اصلا لازمه این عادت رو در نوزاد ترک داد؟!

ترک عادت زیر سینه خوابیدن نوزاد

با وجود اینکه زمانی که برای شیردهی از سینه ها برای شیردهی فرزندتان استفاده می کنید، یک دوره کوتاه از کل زندگی اش خواهد بود. اما خاطرات عشق و محبت شما تا یک عمر در ذهن او ماندگار خواهد ماند.

باور داشته باشید که فرزندتان به موقع خودش می خوابد، و مدتی طول می کشد که هر لحظه‌ای که خوابه، لذت ببرید.

حالا نوزاد به سنی می رسد که دیگر موقع از شیرگرفتنش می شود!

چطور می توان عادت زیر سینه خوابیدن او را ترک کرد؟

بسیاری از مادران نگران چطور خوابیدن نوزاد زمان مهد گذاشتن، یا زمان از شیرگرفتنش هستند.

پس باید به او یاد دهند که به طور مستقل بخوابد. البته این کار ضروری نیست، ممکن است استرس زیادی به نوزاد وارد کند، منظور گذاشتن نوزاد در مهد است.

بچه ها بسیار سازگار هستند، وقتی مادرشان هم نباشد، راه های جدیدی در صورت عادت دادنشان پیدا می کنند. اگر هم که نزد کسی می گذارید، نگران او نباشید، نوزادتان به خوبی کارهایش را انجام می دهد.

در واقع روش های بسیاری برای کسب آرامش نوزاد هست، که مفید هم هستند. وقتی فرزندتان را از شیر می گیرید، این اتفاق می افتد.

حالا چه مراحلی برای ترک عادت زیر سینه خوابیدن نوزاد لازمه؟

در ابتدا لازم است که به یاد داشته باشید اگر شیردادن از سینه ها برای خوابیدن نوزاد برایتان مشکلی ندارد، نیازی به نگرانی نیست، چون به مرور زمان یاد می گیرد که به تنهایی خودش این کار را ترک کند.

ترک عادت زیرسینه خوابیدن نوزاد

اما اگر هنوز هم دنبال راهی هستید :

باید برای ترک عادت زیر سینه خوابیدن نوزاد هستید، باید فرایند انتقال را امتحان کنید. تا زمانی که فرزندتان کامل خوابش ببرد، از سینه های خود شیر بدهید.

سرانجام به مرحله ای می رسد که فرزندتان بدون شیرخوردن از سینه ها هم به خواب می رود. این روند شاید کمی طولانی باشد، یا اصلا هم طول نکشد. تاجایی که این کار را تدریجی انجام دهید.

نتیجه بهتری خواهد داشت، و مانع از بروز مشکلات و ناراحتی های احتمالی خواهد شد.

مثلا عادت زیر سینه خوابیدن رو می توانید اول با درازکشیدن کنار نوزاد در رختخواب، یا هرجای دیگری که برای چرت زدن در آن می‌خوابد، شروع کنید. اگر نوزاد در گهواره دوست ندارد بخوابد، پس اصرار نکنید.

باید به اندازه کافی احساس راحتی و امنیت را برای فرزندتان ایجاد کنید. معمولا مادر بیشتر نگران ترس از تنهاماندن نوزاد می باشد.

برای این مشکل هم می توانید بعد از سازگارشدن نوزاد، به او تازمانی که خوابش برده باشد شیر بدهید.

در این حالت چشم‌های نوزاد بسته است، تنفس عمیق دارد، اما کاملا به خواب نرفته. پس بعد از شیر دادن باید فرزندتان آرام گیرد، و تا اتمام فعالیت‌هایش ادامه دهید. وقتی فرزندتان بخوبی از عهده این کار برامد، می‌توانید سعی کنید او را به این سمت سوق دهید که تنهایی خودش، بطور کامل و بدون شیرخوردن از سینه‌ها بخوابد.

حالا نوزاد این عادت رو ترک کرد، نگرانی مادر : چطور بچه م رو تنها بگذارم؟

می توانید برای تنهایی خوابیدنش، یک اسباب بازی، کتاب یا هرچیزی که دوست دارد را به اوبدهید. حتی یک بوسه هم کار را حل می کند. به مراتب همینطور که پیش می‌روید، در یک ساعت و زمان مشخص چرت زدن و خوابیدن شبانه نوزاد را تنظمی کنید، تا او بتواند زمان را پیش بینی و تشخیص دهد.

حواستان باشد که در موردجایی که قرار است برود، یا تنها باشد، با او صحبت کنید. در مورد چیزهای کوچک با او مبارزه نکنید، دعوا نکنید. هدف نهایی، ایجاد یک مکان مناسب و راحت برای فرزندتان است.