نحوه اشتباه پاک کردن گوش نوزاد
گوش نوزاد رو با چی تمیز کنیم؟

پاک کردن گوش نوزاد با استفاده از یک وسیله بی خطر

آیا استفاده از گوش پاک کن هم برای گوش نوزاد، بی خطر است؟

پاک کردن گوش نوزاد

همانطور که از مراقبت های نوزاد یک ماهه شروع کردیم، و ماه به ماه جلو رفتیم، یک نکته مراقبتی در مورد نوزاد برای همه مادران پیش می آید.

آن هم پاک کردن گوش نوزاد است. هم اینکه به گوش آسیبی نرسد، و هم نوزاد از این شرایط راحت شود.

در گوش همه از بزرگسالان و نوزادان گرفته، موم گوش می باشد. این موم گوش هر چقدر که باشد، طبیعیست؟ برخی از نوزادان هیچ مقدار مشخصی مومی در گوش شان ندارند. ممکنه برای برخی بیشتر تولید شود، برای برخی هم کمتر.

حالا مسئله این است که برای گوش نوزاد چه باید کرد.

چگونه می توان گوش نوزاد را تمیز کرد؟

زمان تمیزکردن گوش نوزادتان، تعداد زیادی از بایدها و نبایدها، باید رعایت شوند. گوش نوزاد کوچک و آسیب پذیر است، پس به راحتی در معرض صدمه قرار دارد. پس باید یکسری نبایدها رعایت کرد :

نحوه اشتباه پاک کردن گوش نوزاد

از جمله اولین نباید، برای تمیز کردن گوش نوزاد ازسواب های مخصوص پنبه ای استفاده کنید. اگر چیزی کانال گوش آن ها شده، به احتمال زیاد موم را به داخل فشار می دهید، و حتی بدتر از آن، ممکن است پرده گوش سوراخ شود. مخاطی که کانال را پرکرده، بسیار حساس است.

حتی اثر اصطکاک سواب پنبه ای ممکن است خونریزی به دنبال داشته باشد.

برای تمیز کردن گوش نوزاد، دوم اینکه از یک حوله تمیز و مخصوص استفاده کنید. می توانید از متخصص اطفال سوال کنید که بهترین روش کدام است. حوله چون به قسمت داخلی گوش کاری ندارید، مشکلی نیست. البته فقط مقداری از موم های داخل گوش رو، موفق می شوید پاک کنید.

می توانید حوله را با آب گرم، مرطوب کنید، سپس روی گوش نوزاد بکشید.

در ضمن اطراف گوش نوزاد، گوشه ها و شکاف ها رو هم میشه تمیز کرد. پس در این مورد هم سعی نداشته باشید حتما پارچه داخل گوش نوزاد بره

بعد از اتمام کار هم با گوش دیگر، حوله رو به خوبی تمیز کنید. اگر گوش کمی مرطوبه هنوز ، با یک حوله نرم دیگر خشک کنید.