بارداری آسان

بارداری آسان یک رویا نیست! یکی از مهم ترین دورانی که خانم ها در طول زندگی آن را تجربه می کنند دوران بارداری می باشد. تصمیم به حاملگی موجی از اتفاقات مثبت و خوشایند را روانه زندگی زوج و به خصوص زن می‌کند. یک زن با آگاهی از این واقعیت که برای داشتن یک حاملگی  کامل و سالم، فاکتورهای مختلفی از جمله خواب کافی و تغذیه مناسب نیاز تأثیرگذار هستند، سبک زندگی خود را تغییر داده و خود را از انتخاب های سالم بهرمند می‌کند.

بدون شک مهمترین توصیه‌ای که می‌توان به هر زنی که تصمیم به باردار شدن دارد ارایه نمود، «شناخت دقیق فیزیولوژی بدن» است. در این میان اما آگاهی از روند چرخه قاعدگی یکی از اصلی‌ترین توصیه‌هاست. درواقع آگاهی دقیق از زمان‌بندی چرخه قاعدگی این امکان را به زوج می‌دهد تا بهترین زمان‌ها را برای انجام نزدیکی و تلاش برای باردار شدن زن انتخاب کنند.

خانم هایی که قصد دارند با خیال راحت و بدون دردسر برای بارداری اقدام کنند، بهتر است نکاتی را رعایت کنند. اگر شما هم جزو خانم هایی هستید که قصد دارید در آینده ای نزدیک برای بارداری اقدام کنید، این نکته ها می توانند برای یک بارداری ایمن و آسان به شما کمک کنند.

بارداری آسان

به طور کلی ۱۰ مرحله و توصیه طلایی برای افزایش شانس باردار شدن و بارداری آسان زن وجود دارد، البته با فرض اینکه هیچ یک از زن و مرد مشکلی درخصوص باروری اسپرم و تخمک نداشته باشند:

  1. ثبت دقیق زمانبندی چرخه قاعدگی

  2. کنترل تخمک گذاری

  3. برخورداری از وزن مناسب

  4. مصرف ویتامین‌ها پیش از حاملگی

  5. خداحافظی با کار سخت خارج از خانه

  6. کاهش قدرت باروری با افزایش سن

  7. استعمال سیگار

  8. محیط زندگی را مناسب با برنامه جدید زندگی تنظیم کنید

  9. مدیریت استرس

  10. فعالیت بدنی

دانستی هایی در رابطه با بارداری آسان

  • سه ماه اول بارداری با حالت تهوع همراه است برای جلوگیری از آن باید هوای اتاقی که خانم باردار در آن استراحت می کند تازه باشد.نوشیدنی همراه غذا مصرف نشود . از گرسنگی زیاد پرهیز شود. غذاها حتی الامکان سرد میل شود. از خوردن آبمیوه – لواشک – نان خشک- نوشابه- دوغ و آبلیمو پرهیز شود. هنگام برخاستن از بستر خواب آرام بلند شوید.
  • در ماه های آخر بارداری در صورتی که بعد از غذا دچار سوزش معده شدید :بعد از غذا دراز نکشید و غذا را آهسته بجوید و وعده های غذا را افزایش دهید.
  • در ماه های آخر دوران بارداری برای جلوگیری از یبوست :مایعات زیاد ،سبزیجات خام ، نان سنگک و جو، آلو و انجیر بخورید و پیاده روی کنید.
  • در برنامه غذایی خانم باردار حتماً نیم چاشت میوه و خشکبار و عصرانه میوه و آبمیوه و شب قبل از خواب شیر و عسل گنجانده شود.
  • در دوران بارداری از خوردن غوره و زعفران زیاد پرهیز کنید زیرا سبب سقط جنین می شود.
  • مصرف قهوه و مواد غذایی کافئین دار باعث زایمان زودرس می شود و در نوزادان عوارض گوناگون بیمار گونه را موجب می شود.
  • کلم برای زنان باردار بسیار مفید است زیرا کمبود آن باعث نقص در تشکیل لوله عصبی نوزاد می شود.
  • بعد از زایمان مصرف زعفران خونریزیهای بعد از زایمان را برطرف می کند.